Vakituinen siivooja Närpiöön
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Etsitkö joustavaa vakituista työtä muiden menojesi oheen? Tässä oiva työmahdollisuus juuri sinulle!Haemme nyt SIIVOOJAA Närpiöön vakituiseen työsuhteeseen.


Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla, ja etsimme heille nyt myymäläsiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on osa-aikainen työ, joka on aina arki-iltaisin sekä välillä myös lauantaisin klo 18-23.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466226
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Teuva, Kristiinankaupunki, Närpiö, Vaasa