(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja lääketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä lääketeollisuuden TUOTANTOTILOJEN SIIVOOJAA Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat lääketeollisuuden asiakaskohteemme tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu aamuvuoroissa klo 6-15 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Haastavassa työympäristössä tarvitset tarkkuutta sekä hyvää peruskuntoa kuten myös valmiutta oppia uutta. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen kirjallista sekä suullista taitoa.  Hyödyt myös B-ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta, mutta se ei ole pakollista. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös koulutus puhdistuspalvelualalta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019. Tehtävä sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -