(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja lääketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä TUOTANTOTILOJEN PUHDASTILASIIVOOJAA 2-vuorotyöhön Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat lääketeollisuuden asiakaskohteemme tuotantotilojen puhdastilasiivouksesta arkisin kahdessa vuorossa. Työaika sijoittuu aamuvuoroissa klo 6-14 välille ja klo 16-00 välille iltavuoroissa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Haastavassa työympäristössä tarvitset tarkkuutta sekä hyvää peruskuntoa kuten myös valmiutta oppia uutta. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen kirjallista sekä suullista taitoa.  Hyödyt myös B-ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta, mutta se ei ole pakkollista. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös koulutus puhdistuspalvelualalta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.10.2018. Tehtävä sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -