(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja lääketeollisuuden kohteeseen Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta, itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään työsi jäljen välittömästi?

Etsimme nyt motivoitunutta ja asiakaslähtöistä TUOTANTOTILOJEN PUHDASTILASIIVOOJAA Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  

Meillä vastaat lääketeollisuuden asiakaskohteemme tuotantotilojen puhdastilasiivouksesta arkisin ja viikonloppuisin kahdessa vuorossa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuvuoroihin klo 6-16 välillä, mutta toivomme valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla tehtävään soveltuva tutkinto (laitos-/toimitilahuoltaja), siivouskokemuksen katsomme eduksesi. Haastavassa työympäristössä tarvitset tarkkuutta sekä hyvää peruskuntoa, kuten myös valmiutta oppia uutta. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen kirjallista, sekä suullista taitoa.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Me ISS Palveluilla haluamme tukea työntekijöidemme kehittymistä kaikissa uran vaiheissa. Tarjoamme aina ajantasaiset ja ergonomiset työvälineet sekä perehdytyksen työtehtäviin. Lue lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -