(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja Espooseen
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme asiakkaallemme luotettavaa siivoojaa Espooseen päivätyöhön


Tarjolla on vakituinen päivätyö siivoojalle työaika ma-pe 6-14

Edellytämme:


- Aiempaa kokemusta siivoustyöstä
- Asiakaspalveluasennetta
- Reipasta ja tarkkaa työnotetta
- Vastuullisuutta omasta työstä
- Suomen kielen erinomainen taito


Eduksi:

- Siivouslaitteiden ja -koneiden tuntemus ja käyttötaito
- Työturvallisuuskortti
- Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa.

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/