(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja (25,5h/vko), Valkeakoski, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme Winclean Oy:lle vakituista siivoojaa Valkeakoskelle kiireellisellä aikataululla.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin. Työkohteinasi tulee olemaan muutama päivittäistavarakauppa Valkeakoskella.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Työaika viikossa on 25,5 tuntia. Työajat ovat ma klo 6:00-11:05, ti klo 6:00-10:55, ke klo 6:00-11:05, to klo 6-8:55, pe klo 6:00-13:00. Palkka kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan 10,88€/h, palkkaryhmä2. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkena klo 8-16 välillä Nordic Henkilöstöpalveluilta Anna Virtanen, HR Team Leader, p. 050 355 7733.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.