(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen projektiassistentti / projektipäällikkö
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme on kansainvälinen ja kannattavasti kasvava testaus- ja mittausautomaatioon, konenäköjärjestelmiin ja insinöörisuunnittelupalveluihin keskittynyt teknologiayritys.

Voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen tuloksena asiakkaan nykyiset resurssit eivät enää riitä, joten haemmekin nyt heidän Oulun toimipisteelle PROJEKTIASSISTENTTIA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018 ja ovat luonteeltaan vakituisia. Tulet siis rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme kirjoille.

Millaista henkilöä haemme?
Haemme urakehityksen alkuvaiheessa olevaa henkilöä, joka haluaisi kehittyä projektipäälliköksi. Odotamme hakijalta teknistä koulutusta (esimerkiksi mekaniikkasuunnittelu, koneinsinööri tmv) sekä valtavasti asennetta! Myös kokeneemmat, jo projektipäällikön tehtävästä kokemusta omaavat henkilöt ovat tervetulleita hakemaan.

Millaisista työtehtävistä on kyse?
Projektiassistentti /-päällikkö tulee toimimaan sekä tuotekehitys- että toimitusprojektien parissa projektien kaikissa vaiheissa (suunnittelu, aikataulutus, resursointi, koordinointi, raportointi). Työ vaatii erinomaista oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, mutta yksin sitä ei tarvitse tehdä. Osaamisen tasosta riippuen saat ottaa juuri niin paljon vastuuta, kuin mihin rahkeet riittävät. Tehtävään sisältyy kommunikointia useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä suomeksi, että englanniksi.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työpaikan yrityksessä, jonka tuotteet ja ratkaisut ovat ainutlaatuisia ja jossa asiakkaan tarpeet otetaan aidosti huomioon. Tässä yrityksessä pääset oman työn kautta vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen. Uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle on tarjolla hieno mahdollisuus kehittyä piinkovaksi projektipäälliköksi. Hektisistä työpäivistä selvitään yhdessä hyvien tiimikaverien ja hurtin huumorin avustuksella. Palkkaus on osaamiseen ja kokemukseen sidottua.
 
Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä. Soita numeroon 0401678094 tai laita sähköpostia helen.vesik@adecco.fi tai Linkedin viestiä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.02.2018 edellä mainittuun sähköpostiin. Valinnat jatkoon pääsevistä henkilöistä tehdään viimeistään 24.02.2018 ja haastatteluja pidetään joustavalla aikataululla. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektiassistentti / projektipäällikkö


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu