(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen osa-aikainen siivooja, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista siivoojaa kauppakeskukseen Tampereelle .

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit. 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Työkohteenasi on kauppakeskus Tampereen keskustassa. Työaika viikossa on 11,50 tuntia. Työaika on lauantaisin klo 6:30-14:00 sekä sunnuntaisin klo 7:00-11:00. Palkkaa tästä työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan (pr2) 10,88€/h. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, p. 050 381 1000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.