(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen moniosaaja metalli- ja sähkötöihin
Oy Meyer vastus Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Oy Meyer vastus Ab
Kaikki vastukset saman katon alta vuodesta 1938
Oy Meyer vastus Ab on vuonna 1938 perustettu suomalainen lämpövastuksien valmistaja ja maahantuoja. Tuotanto tapahtuu omissa tiloissa Askolan Monninkylässä. Tuotevalikoimamme on laaja, lähes jokaiseen lämmitystarpeeseen löytyy meiltä ratkaisu. Pitkä kokemus vastusvalmistuksesta sekä pitkäaikainen yhteistyö eri toimittajien kanssa takaa tuotteidemme korkean laadun. Olemme erikoistuneet yksittäisratkaisujen sekä pienten sarjojen toimittamiseen.
Meyer vastus kuuluu vuodesta 1998 alkaen ruotsalaiseen NIBE Industrier – konserniin, joka on Euroopan johtava sähkölämmitysosien ja -järjestelmien valmistaja.

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen piirrustusten lukutaitoista sähköasentajaa, joka hallitsee myös ohutlevyn käsittelyn ja hitsauksen. Luokkahitsaaja sinun ei tarvitse olla, sillä itseoppinutkin voi pätevöityä tehtävään. Ohutlevystä valmistetaan mm tarvittavat sähkökotelot ja -kaapit.

Työ voi joskus olla pidempään sähkötyöpainotteista, mutta painopiste voi toisinaan olla myös metallitöissä. Työ on vaihtelevaa ja kaikki muu osaaminen on eduksi.

Työ on päivätyötä klo 7 - 15:30 maanantaista perjantaihin. Työn sujuessa ilman opastusta ja neuvoja, myös työajan joustot ovat mahdollisia. Kielitaitovaatimuksena suomen- tai ruotsinkieli.

Kaikki työt tehdään sisätiloissa Askolan Monninkylässä.

Tässä yrityksessä työntekijät viihtyvät aina eläkkeelle pääsyyn saakka. Hae siis paikkaa, liitä mukaan CV ja kerro, miksi juuri sinut pitäisi palkata tähän sitoutuneeseen työyhteisöön.

Odotamme sinulta
Sähköasentajan koulutus ja ymmärrys ohutlevytöistä ja hitsauksesta.

Kesto
vakituinen

Lisätietoja
Tiina Laukkanen, Tiina.Laukkanen@eezy.fi, (019) 560 1600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.12.2020 mennessä.