(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen lähihoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme vakituista lähihoitajaa kodikkaaseen hoivakotiin Helsingin Ruskeasuolle. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille ja muistisairaille ja on hyvin kodinomainen sekä asukaslähtöinen yksikkö. 

Työnkuvaus:

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki lähihoitajan tehtävät (muun muassa päivittäiset hoidolliset rutiinit, kirjaukset, yhteydenpito omaisiin, lääkejaot, kuntoutus ja ohjaustyö). Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja tehdään tiimeissä, joissa jokaisen panos on tärkeä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa 

- Valviran laillistusta

- Voimassolevaa rokotesuojaa

- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Vakituisen työsuhteen 

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

Hakuprosessi:

Työ on vakituinen ja työntekijä tulee koeajan jälkeen rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717