(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen kunnossapitoinsinööri Quant Finland Oy:lle Poriin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019
Academic Work etsii asiakasyritykselleen Quant Finland Oy:lle vakinaiseen työsuhteeseen kunnossapitoinsinööriä työskentelemään valmistuvan ydinvoimalan ennakkohuoltosuunnitelmien ja työsuunnitelmien parissa. Tässä tehtävässä työn jälki saattaa näkyä vielä sadan vuoden päässä, joten tehtävä sopii hyvin laatuorientoituneelle tekijälle, joka haluaa työskennellä markkinoiden johtavassa yrityksessä pitkäaikaisessa työsuhteessa. Hae paikkaa jo tänään, koska etenemme haastatteluihin heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tärkeintä on tehdä laadukasta jälkeä maltilla. Työskentely tapahtuu pääosin toimistossa, mutta kenttätyöskentelyä tehdään tarpeen tullen. Tehtävässä työskennellään asiantuntijatiimissä, jossa on 10 muuta kunnossapitoinsinööriä. Quantilla on käytössä liukuvat työajat, joten työntekijät voivat vaikuttaa siihen, miten ja milloin työt tehdään.

Tarjoamme


* Vakituisen ja työmäärältään kokoaikaisen työsuhteen teollisuuden kunnossapidon globaalilla markkinajohtajalla
* Ainutlaatuisen työympäristön, jossa pääsee työskentelemään omaa luokkaansa olevien laitteiden kanssa ja kehittämään kunnossapitotoimintaa entistä paremmaksi
* Motivoituneen ja asiantuntevan työporukan sekä globaalisti toimivan yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Pää-osin mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto-sekä varaosa-suunnitteluun liittyvät tehtävät. Ennakkohuoltosuunnittelmat rakentuvat järjestelmäkuvausten, PI-kaavioiden, laitevalmistajien huolto-ohjeiden, kunnossapitostrategiansekä aiemmin tehtyjen mallitöiden pohjalta. Suunnitellut ennakkohuoltotehtävät syötetään kunnossapitojärjestelmään, josta ne etenevät toteutukseen ajoituksen perusteella.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutus, esim. kone-, koneautomaatio- tai prosessitekniikan insinööritutkinto (AMK)
* Aikaisempaa työkokemusta kunnossapidosta ja laitosten prosesseista esimerkiksi prosessiteollisuuden parista tai asennustehtävistä
* Huolellinen, vastuuntuntoinen ja kypsä työote sekä kyky työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
* Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi


Eduksi katsotaan esimieskokemus.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pori, Eurajoki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Quant Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Quant Finland Oy on sitoutunut tarjoamaan työntekijöilleen mahdollisuuden hyödyntää koko potentiaalinsa. Heillä on yli 25 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidossa, toimintaa noin 30 maassa ja he työllistävät yli 2900 työntekijää. Asiakastyytyväisyys on Quantille kunnia-asia.