(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen kokki, Ravintola Elite, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Elite on Suomen oloissa ainutlaatuinen kulttuuri- ja taiteilijaravintola - elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone vuodesta 1932. Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet niin näyttelijät kuin muusikot, kirjailijat ja tanssijat, ja myös kuvataiteilijat, joiden teokset nyt koristavat Eliten seiniä. Tunnelmallisessa ravintolasalissa ja perinteisessä baarissa on mukava viivähtää. Kesällä asiakkaita palvelee vehreä terassi.

Etsimme nyt ravintola Eliteen ammattitaitoista Á LA CARTE KOKKIA!

Sinulle on jo kertynyt kokemusta ravintola-alalta á la carte kokin tehtävistä muutaman vuoden ajalta tai olet suorittanut harjoittelusi tasokkaissa á la carte ravintoloissa, joissa olet oppinut työskentelemään sekä keittiön kylmällä, että lämpimällä puolella. Erityisesti lämpimän keittiön osaaminen tulisi hallita. Olethan myös vastuuntuntoinen ja omaat loistavan asenteen työtä kohtaan. Hallitset yleisesti keittiön perusteet ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vko ja työt on mahdollista tammikuussa 2020. Palkkaus myös neuvoteltavissa. Jos mielenkiintosi heräsi, niin otathan yhteyttä!

Valittu henkilö työllistyy StaffPoint Oy:n kirjoille.


Edellytämme sinulta

- Muutaman vuoden kokemusta á la carte kokin tehtävistä tai työharjoitteluita tasokkaissa á la carte ravintoloissa, joiden kautta olet oppinut keittiötyön perusteet
- Taitoa itsenäiseen työskentelyyn
- Sitoutumista pidemmälle ajalle
- Sujuvaa suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työnkuvan arvostetussa ravintolassa
- Kivat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä esimiehet
- Tuntitakuun keskimäärin 90h/3vko
- Monipuoliset ja houkuttelevat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Jätä huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si meille samantien ja varmista paikkasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@staffpoint.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca