(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen ja kokoaikainen siivooja Kempeleeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kempeleeseen   KOULUSIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön elokuusta alkaen. Haemme nyt siivoojaa iltavuoroon kello 14-22. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työtehtäviin kuuluu koulukohteen ylläpito- ja perussiivous kolmen hengen siivoustiimissä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja tehtävään valittavalla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 27.9.   Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).