(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen ja kokoaikainen koulusiivooja Kempeleeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kempeleeseen   KOULUSIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen (37,5h/viikko) arkityön. Haemme nyt tekijää kello 12-20 vuoroon. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.   Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työtehtäviin kuuluu koulukohteen ylläpito- ja perussiivous kolmen hengen siivoustiimissä. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ainakin kolmen vuoden ajan tai alan koulutus.Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2021.   Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).