(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen IT-palvelupäällikkö tietohallintoon
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme Varman tietohallintoon palvelupäällikköä IT-ympäristöt ja infra -osastolle. Tehtäviisi kuuluu tietoliikenne- ja kapasiteettipalveluiden kehittäminen sekä niiden toiminnasta vastaaminen yhteistyössä palvelutoimittajien kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä IT-palveluita kehittävien ja hyödyntävien varmalaisten kanssa. Tuet Varman IT-palveluiden ketterää kehitystä vahvalla osaamisellasi.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:

  • kokemusta monitoimittajaympäristössä olevien IT-infrapalveluiden kehittämisestä ja johtamisesta
  • vahvan teknisen taustan tietoliikenne- ja palvelinpalveluista
  • ymmärrystä ja kokemusta pilvipalveluiden hyödyntämisestä IT-palveluiden kehittämisessä
  • kokemusta muutosten läpiviennistä ja jalkauttamisesta
  • aktiivista, itsenäistä ja kehittävää työotetta
  • monipuolisia viestintätaitoja
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
     

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat luontevasti kommunikoida tietohallinnon, palvelutoimittajien ja liiketoiminnan kanssa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt toimimaan hyvässä yhteistyössä palvelutoimittajien kanssa haastavissakin tilanteissa. Ymmärrät oman vastuualueesi vaikutuksen IT-palveluiden toimintaan ja kehittämiseen sekä seuraat aktiivisesti vastuualueesi palveluiden kehitystä. Kannat vastuuta työtehtävistä ja samalla huolehdit itsestäsi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan digitalisaatioon työeläkealalla; meillä tehdään merkityksellistä työtä tulevaisuuteen katsoen. Saat mukavan ja kannustavan työympäristön, jossa osaamisen ja kokemuksen jakaminen on peruspolttoainetta. Pääset osallistumaan myös Varman käytäntöjen kehittämiseen vahvuuksiesi mukaisesti.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja työviihtyvyys on meille tärkeää. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-palvelujohtaja Teijo Palmu (p. 044 345 2180) ke 10.10. klo 15 – 16 ja ma 15.10. klo 12 – 13.

Hakeminen

Tehtävä pyritään täyttämään nopeasti, joten hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 21.10.2018. Voimme edetä haastatteluissa ja paikan täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista.