Vakituinen asiakaspalveluhenkilö Tarkett Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Tarkettille Espoon Leppävaaraan vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkilöä. Roolissa pääset olemaan yhteydessä myös kansainvälisen Tarkettin tehtaille ulkomaille ja hyödyntämään kielitaitoasi. Jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea aitoa kiinnostusta vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen, hae paikkaa heti ja aloita jo ennen kesää.
KUVAUS
Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työn vakaassa, kansainvälisessä ja alansa johtavassa yrityksessä
* Monipuolisen tehtävän asiakaspalvelutyössä
* Laadukkaat tuotemerkit, joiden parissa on ilo työskennellä
* Vakituisen työpaikan osaavassa ja rennossa asiakaspalvelutiimissä
* Kiinteän kuukausipalkan ja kattavan perehdytyksen työhösi

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myynnin tukitehtävissä arkisin toimistotyöaikoihin kello 8-16 välillä.

Tehtäviin kuuluuu mm. tilausten käsittely, asiakaskyselyihin vastaaminen, saatavuustiedusteluihin vastaaminen, toimitusten suunnittelu ja seuranta, yhteydenpito tehtaisiin ja kuljetusliikkeisiin

Lisäksi tiimin tehtäviin kuuluu paikallisen varaston hallinnointia, reklamaatiokäsittelyä, tuotekoodien aktivointia, hintatietojen päivitystä ja SAP-key user tehtäviä yhteistyössä pohjoismaisten kollegojen kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta


* positiivista ja palveluhenkistä asennetta
* aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* numerotarkkuutta ja huolellisuutta
* sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
* hyvää ruotsin kielen taitoa
* yhteistyökykyistä ja toisia auttavaa työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja
* stressinsietokykyä
* kiinnostusta päästä aidosti vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen


Eduksi:
* SAP-osaaminen nähdään isona etuna

Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tarkett Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tarkettilaisia on pohjoismaissa yli 190 ja Suomessa 24. Toimistomme sijaitsee pääkaupunkiseudulla Espoon Leppävaaran kupeessa, Perkkaalla. Maailmanlaajuisesti tarkettilaisia on noin 13 000 yli 100:ssa maassa. Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista ja myymme 1,3 miljoonaa neliötä lattiaa joka päivä. Tuotantolaitoksia on 34 ja vuonna 2017 Tarkettin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa. Haluamme edistää kaikessa toiminnassamme pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Tarkett on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264344
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo