Vakavaraisuusasiantuntija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 

Vastataksemme muutoksen tuomiin haasteisiin etsimme nyt Talous- ja keskuspankkitoimintoomme Vakavaraisuusasiantuntijaa Helsinkiin.

 

Tehtävästä


Talous ja keskuspankkitoiminto vastaa OP Ryhmän vakavaraisuuden oikeellisuudesta. tehtävääsi kuuluu osana tiimiä huolehtia OP Ryhmän ja siihen kuuluvien yhteisöjen käyttämien vakavaraisuusperiaatteiden sääntelynmukaisuudesta ja prosessien oikeellisuuden varmistamisesta. Seuraat ja analysoit vakavaraisuussääntelyn muutoksia sekä ohjaat, että valvot sääntelymuutosten käyttöönottoa yli organisaatiorajojen.
Teet yhteistyötä viranomaisten, tilintarkastajien ja ulkoisten edunvalvontaorganisaatioiden kanssa sekä osallistut viranomaisten OP Ryhmään kohdistuviin tarkastuksiin. 

 

Mitä odotamme sinulta


Tehtävässä menestyäksesi sinulla on laaja vakavaraisuussääntelyn ja pankkiliiketoiminnan tuntemus sekä IRBA-osaaminen. Työkokemuksesi vaativista vakavaraisuuteen liittyvistä tehtävistä tai esimerkiksi vastaava kokemus tilintarkastajana finanssitoimialan yrityksissä vähintään viiden vuoden ajalta tuovat hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen. Koulutustaustasi on ylempi korkeakoulututkinto, kuten KTM tai matemaatikko. 
Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida ja organisointitaitosi säilyvät myös muuttuvissa olosuhteissa. Olet taitava neuvottelija ja mielellään esiinnyt tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.
 

Tarjoamme sinulle


Sääntely-ympäristö ja liiketoimintamme kehittyy koko ajan ja se tarjoaa mielenkiintoisia uusia tehtäviä. Meillä voit käyttää osaamistasi monipuolisesti hyödyksi. Saat mahdollisuuden olla tapahtumien keskipisteessä.


Saat työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yhdessä osaavien kollegoiden kanssa osana kahdeksan hengen Talouden ohjaustiimiä. Isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut. Kaikkea tekemistämme ohjaa OP:n arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Kiinnostuitko? Hae tehtävää 4.12.20 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.
Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Matti Nykänen p. 050 2394 19. ja 20.11. klo 10-11.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. #LI-IR1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400312
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki