(Poistunut julkaisusta)

Vakavaraisuusasiantuntija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Etsimme nyt Talous ja keskuspankki-toimintoomme Helsinkiin vakavaraisuusasiantuntijaa.

VAKAVARAISUUSASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä vastaat

Olet mukana huolehtimassa siitä, että OP Ryhmän ja kaikkien siihen kuuluvien yhteisöjen käyttämät vakavaraisuusperiaatteet ovat sääntelyn mukaiset. Tehtäviisi kuuluu seurata ja analysoida vakavaraisuussääntelyn muutoksia sekä ohjata ja valvoa sääntelymuutosten käyttöönottoa yli organisaatiorajojen. Teet yhteistyötä viranomaisten, tilintarkastajien ja ulkoisten edunvalvontaorganisaatioiden kanssa sekä osallistut viranomaisten OP Ryhmään kohdistuviin tarkastuksiin.

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus vaativista vakavaraisuuteen liittyvistä tehtävistä tai esim. vastaava kokemus tilintarkastajana finanssitoimialan yrityksissä. Sinulla on erinomainen ja yksityiskohtainen vakavaraisuussääntelyn osaaminen. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksesi on, että tunnet jo hyvin pankki- ja vakuutusliiketoimintaa.

Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida ja organisointitaitosi säilyvät myös muuttuvissa olosuhteissa. Olet taitava neuvottelija ja mielellään esiinnyt tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Sääntely-ympäristö ja liiketoimintamme kehittyy koko ajan ja se tarjoaa mielenkiintoisia uusia tehtäviä. Meillä voit käyttää osaamistasi monipuolisesti hyödyksi. Saat mahdollisuuden olla tapahtumien keskipisteessä.

Saat työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yhdessä osaavien kollegoiden kanssa osana seitsemän hengen Talouden ohjaus-tiimiä. Isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut. Kaikkea tekemistämme ohjaa OP:n arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 18.8. mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Matti Holma 040 558 5305 kertoo mielellään lisää tiistaina 6.8.2019 kello 10:00 – 12:00. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.