(Poistunut julkaisusta)

Vaikuttamistyön johtaja
Fingo ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme nyt työyhteisömme vahvistukseksi osaavaa ja kehittämishakuista

VAIKUTTAMISTYÖN JOHTAJAA

Johdat Fingon vaikuttamistyötä, jota tehdään läheisessä yhteistyössä jäsentemme kanssa. Olet johtoryhmän jäsen, toimit esihenkilönä vaikuttamisyksikön asiantuntijoille sekä suunnittelet ja toteutat vaikuttamistyötä yhdessä asiantuntijoiden ja Fingon strategisen vaikuttamistyön johtajan kanssa.

Olet aikaansaava ja tuloshakuinen vaikuttamisen ammattilainen, jolla on kykyä ja halua johtaa asiantuntijatiimiä sekä taitoa innostaa erilaisia sidos- ja kohderyhmiä yhteiseen tekemiseen. Osaat laatia tavoitteellisia vaikuttamistyön strategioita ja johtaa niiden toteuttamista. Sinulla on hyvät verkostot yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja olet myös tottunut esiintymään mediassa. Ymmärrät, kuinka toimitaan yhteistyössä eri sektoreiden kanssa ja tunnet poliittisen päätöksenteon prosessit sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Osaat puhua monimutkaisistakin globaaleista kehityskysymyksistä ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.  Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme merkityksellinen ja monipuolisen tehtäväkentän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Kattojärjestön vaikuttamistyön johdossa pääset näköalapaikalle vaikuttamaan yhteisen tulevaisuutemme suuntaan, käyttämään osaamistasi laajasti sekä kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja toteuttaa vaikuttamistyötä yhdessä asiantuntevan organisaation ja jäsenkunnan kanssa.

Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Juha-Erkki Mäntyniemi, p. 050 317 6695 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 23.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.