Vaikuttamisen asiantuntija
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Me TEKissä haluamme olla rakentamassa ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää yhteiskuntaa ja tähän työhön tekijäksi haemme

 

Vaikuttamisen asiantuntijaa

 

vastaamaan TEKin yhteiskunnallisen vaikuttamisen valmistelusta ja viestinnästä päättäjille elinkeino- ja innovaatiopolitiikan saralla. TEKin vaikuttamiskärjet löytyvät osaamis-, innovaatio- ja teknologia-asioista. Tehtävässä olet osa TEKin vaikuttamistoimintoja yhdessä muiden asiantuntijoiden ja yhteiskuntasuhdejohtajan kanssa.

Tunnetko intohimoa siihen, että suomalainen innovaatiotoiminta on tulevaisuudessakin sillä tasolla, että meillä on teknologista kyvykkyyttä ratkaista ilmastonmuutoksen kaltaisia isoja ongelmia ja toisaalta, että Suomessa on osaamista jolla yritykset voivat kilpailla kansainvälisillä markkinoilla - ei hinnalla vaan laadulla? Haluamme olla löytämässä keinoja, joilla TKI-toiminnan investoinnit saadaan 4 prosenttiin bruttokansantuotteesta tulevalla vuosikymmenellä.

Sinulla on ymmärrystä siitä, miten poliittinen järjestelmä toimii ja missä vaiheessa vaikuttamistyö on tehokkainta. Toivomme, että ymmärrät sosiaalisen median roolia vaikuttajaviestinnässä ja osaat tuottaa tekstiä niin verkkoon kuin virallisiin lausuntoihinkin. Pystyt nopeastikin vakuuttamaan pienen tai suuremman joukon puheellasi sekä pystyt valmistelemaan esityksiä muille.

Tehtävään valittavalta toivomme vähintään ylempää korkeakoulututkintoa sekä työ- tai muuta kokemusta vaikuttamisesta. Korostamme toiminnassamme moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita

Tehtävä on vakinainen. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Meillä on mukavaa työskennellä, työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka.

Hakuohjeet

  • Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdejohtaja Juhani Nokela, juhani.nokela@tek.fi, 040 754 7459.
  • TEK korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.
  • Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 15.12. mennessä rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.tek.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1320264
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdejohtaja Juhani Nokela, juhani.nokela@tek.fi, 040 754 7459.