(Poistunut julkaisusta)

Vaihtotyönjohtaja, Oulu
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsimme vaihtotyönjohtajaa Oulun varikolle.

Tässä työssä vastaat matkustajaliikenteen osalta Oulun varikon sekä Oulun ratapihan varikon vastuulle kuuluvista vaihtotöistä. Vaihtotyöt tarkoittavat junien ja vaunuryhmien kokoamista radio-ohjattavan veturin avulla.

Tehtäviisi kuuluu vaihtotöiden lisäksi muun muassa junaliikenteeseen liittyviä tarkastuksia, vaihteiden kääntöä sekä kaluston ulkoliitäntään ja valvontaan liittyvät työt.

Odotamme, että sinulla on soveltuva terveys (mm. virheetön värinäkö ja hyvä kuulo). Lue tarkemmin tehtävän edellytyksistä ja terveydentilavaatimuksista Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sivuilta: www.trafi.fi/rautatiet/kelpoisuus. Kokemus vaihtotöistä ja kalustotuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi siirto- ja radio-ohjauspätevyyksien kautta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa aluejärjestelijä Tommi Mäkeläinen, puh. 040 864 5743 ma 11.6. klo 16-18 ja ti 19.6. klo 9-11 tai sähköpostitse tommi.makelainen@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi 24.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.