(Poistunut julkaisusta)

Vaihtolavakuljettajia pääkaupunkiseudulle, kesä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan vaihtolava-yksikköön

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2020!

 

Tässä tehtävässä vastaat vaihtolava-ajosta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Vetotie 4. 

 

Edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Arvostamme työturvallista työskentelytapaa ja lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo toukokuussa ja meillä on mahdollisuus työskennellä 16.10.2020 saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä. Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

Hakuaika päättyy 31.3., mutta haethan paikkaa nopeasti osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.