(Poistunut julkaisusta)

Vaihtolava-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita 
 

VAIHTOLAVA-AUTONKULJETTAJIA
 

Pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti vaihtolava-ajosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa kuorma-auton ajokokemusta, alan koulutusta, asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Hakuaika päättyy 29.11.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.