(Poistunut julkaisusta)

Vaihtolava-autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Nautitko liikkuvasta ja itsenäisestä kenttätyöstä? Etsitkö pidempiaikaista ja säännöllistä kuljetusalan työtä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme VAIHTOLAVA-AUTONKULJETTAJAA Turun alueelle.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään vaihtolava-autonkuljettajan monipuolisissa työtehtävissä Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaamme tarjoaa kuljetus- ja jätepalveluita muun muassa yrityksille ja yksityisille henkilöille. Työvuorosi ovat aina maanantaista perjantaihin klo 7-15. Valitun kanssa solmimme alkuun 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen jatko todennäköinen. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta, ammattipätevyyttä, vähintään C-ajokorttiluokkaa sekä digipiirturikorttia. Myös positiivinen asenne fyysistä työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tässä tehtävässä eduksi! Me sen sijaan tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä mahdollisuuden aloittaa tehtävässä nopeallakin aikataululla. Lisäksi tarjoamme Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. 

Kiinnostuitko? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soittaa suoraan henkilöstökonsultti Emmi Sivénille, p. 050 599 9210. Odotamme yhteydenottoasi mahdollisimman pian, sillä etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä