(Poistunut julkaisusta)

Vaihtolava-autonkuljettaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt

VAIHTOLAVA-AUTONKULJETTAJAA

kesätöihin! Tässä tehtävässä vastaat vaihtolava-ajosta. Toimipaikka sijaitsee Kajaanissa, mutta työtä tehdään myös ympäri Kainuuta. Tehtävä on määräaikainen vuosilomien sijaisuus toukokuulta syyskuulle 2018. 

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavat pätevyydet (eli BC -ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys) sekä sopivasti myös IT -taitoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys tehtävään, vaan hyvän tyypin perehdytämme tehtävään. Työssä tarvitaan lisäksi asiakaspalveluasennetta ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hae paikkaa saman tien! Hakuaika päättyy 31.3., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-11 työnjohtaja Juha Elfving p. 050 387 1411.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.