(Poistunut julkaisusta)

Vaihtolava-auton kuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita 

VAIHTOLAVA-AUTON KULJETTAJAA

Tampereen yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta vaihtolava-auton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 5-21 väliselle ajalle, mutta tarvittaessa mukaan saattaa tulla myös viikonloppuvuoroja. Työt alkavat heti ja tehtävä on määrä-aikainen 28.2.2019 asti. 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 21.9. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.