(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautopäällikkö kuorma-autojen myyntiin - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Wetteri Power Oy on Pohjois-Suomen, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan suurin raskaan kaluston palvelukeskus. Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan Volvo ja Renault -kuorma-autojen myynnistä sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalvelusta. Wetteri Power Oy on osa Wetteri Yhtiöt -konsernia. Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Wetteri Power Oy:n kanssa vaihtoautopäällikköä Oulun toimipisteen yhteyteen perustettavaan uuteen vaihtokuorma-autokeskukseen. Toimit osana kymmenen henkilön kuorma-automyyntitiimiä valtakunnan ykkösmerkkien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työllistyt suoraan Wetteri Power Oy:n palvelukseen.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset mukaan luomaan uutta vaihtokuorma-autojen myyntikeskusta Ouluun. Työssäsi vastaat ensisijaisesti Wetteri Powerin vaihtoautotoiminnan ja -keskuksen käynnistämisestä, kehittämisestä sekä liiketoiminnasta. Työhösi kuuluu  uusasiakashankinta, asiakassuhteiden menestyksekäs ylläpito ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen. Kartoitat määrätietoisella otteella niin potentiaalisia asiakkaita kuin hankittavia vaihtokuorma-autojakin. Palvelet menestyksekkäästi niin liikkeessä asioivat asiakkaat kuin potentiaaliset asiakkaat puhelimitse ulkomaita myöten.

Toivomme sinulta

  • Reipasotteista, määrätietoista ja aktiivista työskentelytapaa
  • Energisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta
  • Palveluasennetta ja asiakaspalvelutaitoja
  • Näyttöjä tuloksellista myyntityöstä
  • Palavaa innostusta autoalaa kohtaan
  • Näkemystä menestyksekkään vaihtoautojen liiketoiminnan kehittämiseen
  • Englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa sekä nykyaikaisen tietotekniikankäyttötaitoja

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen, mutta äärimmäisen kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän ykkösmerkkien parissa.  Pääset mukaan käynnistämään ja kehittämään vaihtoautokeskuksen toimintaa ja vastaamaan vaihtokuorma-autojen ostosta ja myynnistä. Lisäksi pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvään yritykseen, joka on Pohjois-Suomen suurin raskaan kaluston toimija. Wetter Power Oy:n myyntitiimissä vallitsee tekemisen meininki - tässä työyhteisössä viihdytään pitkään!   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 20.9. klo 9-10 ja 28.9. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi