(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautomyyjiä Autoverkkokaupalle Petikkoon
Automyymälä Helsinki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Kulkevatko sinulle autokauppa ja asiakaspalvelu käsi kädessä? Haluatko tehdä tulosta ja työskennellä samalla kehittyvässä yrityksessä? Lue rohkeasti eteenpäin, tässä on mahdollisuutesi!

Etsimme asiakkaallemme Autoverkkokauppa.fi:lle vaihtoautomyyjiä, joissa yhdistyy halu tehdä kauppaa, sekä rehti ja reipas asenne. Pärjäät asiakkaiden kanssa kasvotusten, mutta kommunikoit luontevasti myös puhelimessa ja sähköpostitse. Sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen ote ja halu näyttää kyntesi automyyjänä.

Autoverkkokauppa.fi:llä pääset työskentelemään rennossa ja joustavassa työyhteisössä, hyvässä työilmapiirissä. Valitut henkilöt pääsevät nauttimaan omaan tulokseen sidotusta palkasta, kattavista työsuhde-eduista sekä kehittyvän yrityksen mahdollisuuksista. Työ sijaitsee Vantaan Petikossa, uudistuvan myymälän yhteydessä.

Mikäli koet, että olet etsimämme huippumyyjä tai tulevaisuuden lupaus, haethan jo tänään oheisen hakulinkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517)