(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautomyyjä
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Vaihtoautomyyjä

Hämeenlinnan myyntitiimimme etsii energistä ja tulosnälkäistä automyyjää vahvistamaan tiimiä. Vaihtoautomyyjänä löydät oikean auton erinomaisesta vaihtoautovalikoimastamme asiakkaalle kuin asiakkaalle ja palvelet asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti eri asiakaspalvelukanavissamme. Jos olet myyntityössä kannuksesi jo ansainnut aktiivinen asiakaskontaktoija, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset kaupallista asennetta, kiinnostusta autoja kohtaan sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja -palvelet asiakkaitamme sujuvasti niin kasvotusten kuin sähköisissäkin kanavissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta autoalalta. Hyvä suomen kielen taito ja voimassa oleva ajo-oikeus ovat ehdoton edellytys tehtävään valittavalta.

Tarjoamme paikan yhden Suomen suurimman ja kannattavimman autoalan toimijan palveluksessa, työn laatumerkkien parissa ja kannustavan palkkauksen. Työssä onnistumisesi tukena ovat mukavat ja osaavat ammattilaiset työkavereina sekä alan parhaat tietojärjestelmät. Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mika Koskinen, p. 040 552 7596.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään ja jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 18.2.2018 mennessä. Halutessasi voit jättää hakemuksesi ja myydä osaamisesi meille myös henkilökohtaisesti sopimalla ajan aluejohtajamme kanssa. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!