(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautomyyjä, Auto-Bil
Oy Helsingin Auto Bil Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Hei sinä siinä, joka palat halusta tehdä kauppaa! Tahdotko mukaan kasvavaan konserniin rakentamaan uutta autoketjua? Oletko kartuttanut jo kokemusta myynnistä, mutta valmis oppimaan vielä lisää? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, kannattaa nyt jatkaa lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Auto-Bilille energistä ja verkostoitumistaitoista vaihtoautomyyjää useammalle eri paikkakunnalle. Tahdomme löytää asiakaslähtöisen myyjän, jolla sydän sykkii laadukkaalle myynnille ja asiakaspalvelulle. Sinun ei välttämättä tarvitse olla kokenut automyyjä, mutta toivomme kokemusta myymälä- tai kenttämyynnistä, hieman jo näyttöjä aikaisemmista myyntisaavutuksista sekä nälkäisyyttä päästä seuraavalle etapille urallasi. Auto-Bilin myyjälle myöskään some ei ole uusi juttu: osaat luoda somekanaviisi kiinnostavaa ja laadukasta sisältöä, minkä avulla pääset luomaan omaa myyntiverkostoasi.

Vaihtoautomyyjänä päätehtävänäsi on käytettyjen autojen laadukas ja asiantunteva myynti. Myynnin lisäksi olet mukana tekemässä vaihtoautojen arviointia yhdessä myyntipäällikön kanssa sekä huolehdit yhteydenpidosta asiakkaisiin puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa. Työajat myyjällä ovat myymälän aukioloaikojen mukaiset. Työtä on tarjolla täysipäiväisesti, joten toivomme sinulta kyvykkyyttä vastaanottaa kokoaikaista työtä.

Auto-Bil tarjoaa asiakkailleen aina parasta ja henkilökohtaista palvelua ja myyjänä olet vahvassa roolissa tämän onnistumisessa! Jos tahdot mukaan kasvavaan konserniin, joka tarjoaa hyvän asenteen tekijöille kasvu- ja koulutusmahdollisuuksia, laita hakemusta tulemaan! Kerro meille hakemuksessasi millaista myyntiä olet tehnyt, millaisia saavutuksia saavuttanut ja mihin suuntaan toivot urasi kehittyvän. Kerro meille myös palkkatoiveestasi. Mitä pikimmiten laitat hakemusta, sen nopeammin pääsemme tutustumaan! Laitathan hakemuksesi kuitenkin viimeistään 7.10.2018

Kerrothan hakemuksen yhteydessä, oletko kiinnostunut työskentelemään Lappeenrannan, Tampereen, Jyväskylän, Turun vai Pääkaupunkiseudun myymälässä!

Jäikö jokin juttu askarruttamaan? Ota yhteyttä julia.harjula@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Jyväskylä, Turku, Tampere, Lappeenranta, PK-seutu