(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautojen palvelumyyjä
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Oletko kiinnostunut myynnistä? Haluaisitko kasvaa autoalan ammattilaiseksi?

LeasePlan Finland on Suomen suurin leasingyhtiö ja olemme avanneet Vantaalle ensimmäisen kuluttajille suunnatun vaihtoautojen palvelupisteen, CarNext.comin.

CarNext.com etsii nyt vaihtoautojen palvelumyyjää kasvavaan tiimiinsä Vantaalle. Palvelumyyjänä vastaat ajoneuvojen myynnistä, mutta ennen kaikkea tehtävänäsi on löytää asiakkaillemme aidosti heidän tarpeisiinsa sopiva ratkaisu. Toimit asiakkaan luotettuna ja ammattimaisena neuvonantajana.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit asiakkaiden palvelemisesta myynnillisellä twistillä. Sinulta tulisi löytyä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja toivomme, että hahmotat helposti asiakkaiden tarpeet tarjoten niihin parhaimmat ja järkevimmät ratkaisut. Somessa operointi on sinulle myös entuudestaan tuttua. Erityisesti odotamme sinulta halua oppia, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää myös ’yrittäjyyttä’. Olennaisinta on se, että sinulla on aktiivinen ote työhön. Autoalan kokemus on iso plussa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset erinomaista kuuntelutaitoa ja aitoa innostusta asiakastyöhön sekä hyvää asennetta ja kiinnostusta autoalaa kohtaan. Sinulla tulisi löytyä pitkäjänteisyyttä asiakassuhteiden kehittämiseen sekä oman asiantuntijuutesi kasvattamiseen. Menestyksellinen näyttö myynnin parista ja pelkäämätön asenne erilaisiin järjestelmiin katsotaan eduksi.

Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuoliseen tehtävään myynnin parissa, jossa saat sekä vastuutta että pääset toteuttamaan työtäsi joustavasti sinulle sopivalla tavalla. CarNext.com riveissä sinulla on myös mahtavat urakehitysmahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä. Rennossa ympäristössä työtä tehdään mukavien työkavereiden kanssa tosissaan, mutta ei totisina!

Kiinnostuitko? Mahtavaa, ole yhteydessä mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari lotta.suikkari@barona.fi