(Poistunut julkaisusta)

Vaihtoautojen myyntipäällikkö
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme LänsiAuton autotalojen ketjuohjaukseen Helsinkiin

VAIHTOAUTOJEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Vaihtoautojen myyntipäällikkönä vastaat LänsiAuton vaihtoautokaupan myynnin ohjaamisesta konsernitasolla. Raportoit tehtävässäsi autotalojen myyntijohtajalle. LänsiAuton vaihtoautokaupan volyymi vuonna 2019 oli yli 12 000 ajoneuvoa. Arvostettu ja tunnettu brändi, valtava volyymi ja yhtiön avainhenkilöiden vahva osaaminen vaihtoautokaupasta antavat tähän uuteen tehtävään erinomaisen perustan. Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä kanssasi tiimi, joka tukee automyyntimme ja sen paikallisten esimiesten toimintaa laaja-alaisesti ja reaaliaikaisesti.

Tehtävä sopii kaupalliselle ja analyyttiselle henkilölle, joka viihtyy tavoitteellisessa ympäristössä. Sinulla on vahva kokemus autokaupasta ja/ tai koulutus kaupallisesta korkeakoulusta sekä useamman vuoden kokemus myyntityöstä ja sen johtamisesta. Arvostamme myös erinomaista Excel-osaamista sekä automarkkinoiden ja autokaupan tuntemusta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle kasvavan, kannattavan ja kansainvälisen autokonsernin mahdollisuudet sekä mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön. Osaavien kollegojen lisäksi saat tehtävässä menestymisen tueksi valtavan määrän dataa menestyvästä vaihtoautoliiketoiminnasta. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi ja rakentamaan toimintatapoja.

Lisätietoja tehtävistä antaa LänsiAuton autotalojen myyntijohtaja Hannu-Pekka Eko, puh. +358 400 277761, perjantaina 7.2. klo 10-16, maanantaina 10.2. klo 13-16 ja torstaina 13.2. klo 10-12.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 16.2.2020.