(Poistunut julkaisusta)

Vaihtelevia keikkatöitä tarjolla
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Kyllästytkö helposti samoihin työkuvioihin? Barona Flexillä tätä ongelmaa sinulla ei tule vastaan.

Barona Flex tarjoaa töitä mm. seuraavilla aloilla (vain muutama mainitakseni):

• Prosessipuhdistaja, Tässä työssä pääset työskentelemään itsenäisesti elintarviketeollisuuden tuotantotilojen ja prosessilaitteiden puhdistustehtävissä käyttäen apuna mm. yleisiä pesuvälineitä ja matalapainepesujärjestelmää. Työvuoroja on erityisesti perjantaisin ja lauantaisin, mutta myös muinakin viikonpäivinä. Tehtävässä työskennellään kolmessa vuorossa, pääasiassa iltaa ja aamua. Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja salmonellatodistus, mutta eivät ole pakollisia. Työ sijaitsee Vantaalla.

• Elintarviketyöntekijä, Viihdyt viileässä ja kiireisessä työtahdissa. Nautit fyysisestä työstä, eivätkä erilaiset rutiininomaiset elintarviketuotannon työtehtävät ole sinulle este. Työ edellyttää 18 vuoden ikää, hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä osassa paikoissa sinulle tehdään, myös lentoturvallisuuden takia suppea turvaselvitys, joten tausta pitää olla puhdas. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo: 6-22 välillä ma-la. Työpaikat sijaitsevat Vantaa – Hki alueilla.

• Pesulatyöntekijä, Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti eri pesulatyöntekijän tehtävät, kuten mankelointi, viikkaus ja vaatteiden lajittelu. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo: 07:30-17 välillä ma-pe. Työpaikat sijaitsevat Vantaa – Hki alueilla.

• Kalankäsittelijä / varastotyöntekijä, Työtehtäviisi kuuluu varaston keräily sekä tuotannossa mm. kalatuotteiden ruodottaminen ja pakkaaminen viileissä noin +3-5 asteisissa tiloissa. Työtä tehdään ma-la klo 6-16 välillä. Onnistuminen tässä työssä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta työotetta sekä halua oppia. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kivikossa.

Tehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa. Pääasiassa työt ovat sellaisia, että et välttämättä tarvitse tutkintoa tai ammatillista koulutusta. Asenne ratkaisee.

Homma menee lyhykäisyydessään näin:

• Tarjoamme työkeikkaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa

• Ota keikka vastaan tai kieltäydy kohteliaasti

• Voit sovittaa työt täysin omien menojen mukaan

• Tehdystä työtä maksetaan aina reilu työtä vastaava palkka työtehtävien sekä tuntien perusteella

Laita hakemus tulemaan niin keskustellaan asiasta lisää.

Lue lisää Barona Flexistä tästä.