(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan vaihetyöntekijöitä.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa yksinkertaisia, avustavia töitä. Esimerkiksi työskentelyä levyleikkurilla, sahalla tai poraamossa sekä mahdollisesti muita työtehtäviä osaamisesi mukaan. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Jos sinulla ei ole kokemusta vastaavasta työstä, sinun on mahdollista oppia työhön. Isona etuna arvostamme kuitenkin hyvää työmotivaatiota. Asenne ratkaisee!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet reipas, joustava ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet tarkka ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voimassaoleva työturvakortti on eduksesi, mutta ei pakollinen.

Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi

Avainsanat: vaihetyö, kokoaikatyö