Vaihetyöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme asiakkaallemme VAIHETYÖNTEKIJÄÄ siistiin sisätyöhön Sastamalaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut kasvussa oleva yritys. Tuotannon kasvavasta tilausmäärästä johtuen etsimme nyt vaihetyöntekijöitä tuotantoon.

Tässä työssä keskityt yhteen työvaiheeseen, jossa vaaditaan hyvää peruskuntoa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla sillä sinut perehdytetään tehtävään. Tärkeintä on halu ja motivaatio tehdä työtä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja hänellä pysyy myös kumivasara sekä porakone kädessä. Huomiot muut tiimissäsi ja tulet töihin ajoissa.

Määräaikaisuus voi olla joko 6 Kk.tta tai 12 kk:tta, jonka jälkeen tilauskannan niin salliessa on mahdollista siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin yhdessä vuorossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Johanna, johanna.laurila@amiko.fi, p. 050 3780 432.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552367
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia, Punkalaidun, Sastamala, Huittinen, Kokemäki, Luvia, Ulvila