(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan vaihetyöntekijöitä.

Työsi pitää sisällään pääasiassa yksinkertaisia, avustavia töitä esimerkiksi laserleikkurilla, maalaamossa tai linjalla sekä mahdollisesti muita työtehtäviä osaamisesi mukaan. Olet käynyt metallipuolen ammatillisen koulutuksen tai sinulla on aiempaa kokemusta metallialan töistä. Isona etuna arvostamme kuitenkin hyvää työmotivaatiota. Asenne ratkaisee!

Olet reipas, joustava ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet tarkka ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voimassaoleva työturvakortti on eduksesi, mutta ei pakollinen.

Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!

Lähetä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi

Avainsanat: vaihetyö, kokoaikatyö