(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakkaallemme VAIHETYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Laitilaan.

Työ sisältää pistehitsauskoneen lataamista ja laskemista, työtä tehdään 3 vuorossa.

Työ ei edellytä aiempaa kokemusta metallitöistä, sillä työhön koulutetaan. Työssä et myöskään tarvitse suomen kielen taitoa, englannin kielen taidolla pärjäät. Asenne ratkaisee, aina!

Arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, tarkkuutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi