(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä tuotantoon
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhde solmitaan TKM TTT:n kanssa.

VAIHETYÖNTEKIJÄ TUOTANTOON

Avoin tehtävä on tällä hetkellä puhdistuspalojen juotossa. Tehtävässä et tarvitse metallialan perustutkintoa tai aikaisempaa kokemusta konepajatyöstä, meillä saat hyvän opastuksen tehtävään ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi. Tueksesi saat myös hyvän ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on mukava työskennellä.

Toivomme sinulta:

• aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan

• intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta

• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

• vuorotyövalmiutta

Tarjoamme pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä moderneissa tuotantotiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä. Lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu laaja työterveyshuolto ja herkullista kotiruokaa tarjoava ruokala. Tuotantotiloihin on myös hyvät kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Tutustu työskentelyyn TKM TTT:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/kI1JFRvUGEs

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Sjölund puh 0504347226