(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Orimattilaan asiakkaallemme työntekijää tuotantotyöhön vuoden 2018 sesonkiin.

Nyt on tarjolla hyvä tilaisuus esimerkiksi välivuotta viettävälle tai työkokemusta lisääkaipaavalle reippaalle työnhakijalle. Tarjoamme:

  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti pitkälle syksyyn saakka.
  • kokoaikaisen työn
  • hyvän työporukan
  • hyvät henkilöstöedut.

Etsimme tällä hetkellä työntekijää tuotantoon koneenkäyttäjäksi vaihetyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin lokakuun loppuun.

Työ edellyttää valmiutta työskennellä 3-vuorossa (aamu-, ilta- ja yövuorot). Työhön perehdytetään, joten ennen kaikkea odotamme sinulta reipasta ja aktiivista asennetta oppia uusi työ. Eduksi tehtävänä oppimisessa on aikaisempi kokemus teollisuusympäristössä työskentelystä.

Tehtävä edellyttää myös, että olet valmis sitoutumaan kokoaikaisiin töihin lokakuun loppuun saakka. Mikäli olet kiinnostunut niin toimi pikaisesti, käymme läpi hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävää pääset hakemaan hakemuksen ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi kirjautumalla työnhakijaksemme.

Mikäli haluaisit kysyä työstä lisää, niin soita: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.

Edellytykset työnsaannille: 3-vuorovalmius, valmius sitoutua töihin lokakuun loppuun
Eduksi luettavat asiat: hyvä asenne työntekoon