(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme Orimattilaiselle asiakasyrityksellemme vaihetyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin 2-vuorotyöhön.

Tarjolla on töitä erilaisten koneiden käytössä ja kokoonpanotyössä. Kaikkiin tehtäviin opetetaan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannossa työskentelystä ja mahdollisten perustyökalujen käytöstä. perehdytetään. Tärkeintä valinnassa on kuitenkin reipas ja työtä pelkäämätön asenne.

Etsimme tekijöitä sesonkiin, ja työtä on tarjolla pitkälle syksyyn. Tehtävä vaatii, että sinulla on mahdollista sitoutua työhön ainakin lokakuun loppuun saakka. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ on 2-vuorotyötä (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22).

Tarjolla on kokoaikainen työpaikka ainakin yli puoleksi vuodeksi mukavassa työporukassa. Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi. niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme painikkeen kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella Baronalta: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.