Vaihetyöntekijä metallialalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan vaihetyöntekijöitä

Työnkuva:

Vaihetyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia metallialan tehtäviä esim. työskentelemään erilaisilla metallintyöstökoneilla. Koneen käyttöön opastetaan. Työ on pääasiassa seisten tehtävää vuorotyötä ohutlevytuotteiden parissa.

Työ edellyttää:

Aiempi kokemus teollisuuden työstä tai metallialan koulutus katsotaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömiä. Teet työsi hyvällä asenteella ja haluat oppia uutta. Sinulla on työn edellyttämä hyvä fyysinen kunto. 

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuutta työskennellä mielenkiintoisen työn parissa kasvavassa ja kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä energisessä työporukassa. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen sekä osaavien ammattilaisten tuen päivittäiseen tekemiseen.

Hakuprosessi:

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi.  

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-koordinaattori

elina.forssell@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265719
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila