Vaihetyöntekijä lehtikeräykseen

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivuvaaran alueelle

Varastotyöntekijää

Työtehtävinä on olla mukana myymälöihin toimitettavien aikakausilehtien keräyksessä keräyslinjalla ja pakkauksessa.

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, sorminäppärtyyttä, ahkeruutta ja tarkkuutta. Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, mutta työssä menestymisessä helpottaa esimerkiksi kokemus kaupan hyllytyksen, varastoalan tai vaikkapa ravintola-alan työkokemuksesta. Työ on melko fyysistä ja käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli.

Työtä tehdään tavallisimmin kahtena päivänä viikossa – tiistaina ja keskiviikkona ja työhön kutsutaan aina päiväkohtaisesti erikseen. Työpäivät alkavat aamulla klo.6.30. Työpäivän pituus vaihtelee päivittäisen työtilanteen mukaan (noin 8-10h). Viikossa työtunteja kertyy siis noin 20h. Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta (Palkkaus B2 mukaan). Työtä voi olla myös satunnaisesti maanantaina ja torstaina.

Työ sopii tekijälle, joka etsii osa-aikaista päivätyötä. Työ sopii esimerkiksi myös opiskelijalle, joka pystyy opintojen ohessa tekemään joitakin työpäiviä viikossa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita hakemuksen otsikoksi LEHTIKERÄÄJÄ. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Rekrytointiprosessia hoitaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta