(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä Lahteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme asiakkaallemme Taimeka Oy:lle vaihetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme toimii teollisuuden sopimusvalmistajana, jonka erityisosaamista on mm. puristimilla valmistetut metalliosat. Kokoluokaltaan kappaleet ovat max. 2kg. Työ sisältää pienten kappaleiden työstöä poralla ja särmäyspuristimilla, sekä taivutusta. Asiakkaamme työstää pääosin peltiä ja rainaa. Yksittäisten kappaleiden lisäksi asiakkaallamme on paljon sarjatuotantoa.

Toivomme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta teollisuuden tuotannon vaihetöistä
  • Ripeyttä ja ahkeruutta
  • Hyvää työmotivaatiota
  • Aiempi kokemus metallialan töistä on plussaa

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta todennäköisesti työ vakinaistuu keväällä. Eli jos koet olevasi juuri etsimämme henkilö, laita hakemus tästä linkistä tai osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy