(Poistunut julkaisusta)

Vaihetyöntekijä, kesätyö (Ikaalinen)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt Ikaalisissa toimivalle toimeksiantajayrityksellemme kesätöihin vaihetyöntekijää suursäkkien täyttöaseman hoitamiseen ja kunnossapitoon.

Vaihetyöntekijän tehtäviin kuuluu suursäkkien täyttämistä täyttöasemalla ja sen kunnossapitoa. Työhön kuuluu myös suursäkkien siirtäminen kuljetettavaksi trukilla.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä fyysinen peruskunto, taito omaksua työ nopeasti ja tulee toimeen työyhteisön kanssa. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut fyysisestä työstä.

Työaika on 40 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8.00–16.00 maanantaista perjantaihin. Tarjolla olisi mielenkiintoinen työpaikka kilpailukykyisellä palkkauksella. Työssä aloitetaan viikon 22 alussa ja työtä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus löytyy myös työn jatkoon elokuun jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.