(Poistunut julkaisusta)

Vaihda liikkuvaan superduuniin, etsimme nyt kosteus ja tiiveysmittaajia!
Vertia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haluaisitko toimia rakennusalalla asiantuntijana, itsenäisessä liikkuvassa duunissa pääkaupunkiseudulla? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä me vertialaiset etsimme tiiveys- ja kosteusmittaajaa joukkoomme.

Kosteusmittauksilla varmistamme, että rakentamisen aikainen kosteus on riittävän alhaisella tasolla, jotta pintamateriaalien asentaminen on turvallista. Tiiveysmittauksilla varmistamme, ettei rakennukseen jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä rakenteisiin.  

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla viikottain palavereissa ja olemme jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi! Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Mittausraporttien teko onnistuu etänä siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Voit hakeutua tiimin sisällä tekemään mittaamisen ohella myös muita tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Tärkeintä meille on halusi oppia ja kehittyä, sekä olla osa ammattitaitoista tiimiämme. 

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN KOSTEUS- ja TIIVEYSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua.

Tarjoamme sinulle: 

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Tarvittavat sertifikaatit eri mittausaloille
  • Loistavan työyhteisön ja omituisia työkavereita :)
  • Työpaikan, jossa esimies puuttuu- siksi vastuuta ja vapautta on keskimääräistä enemmän
  • Työterveys- ja hammashuollon sekä myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle.
  • Työaika alkaa kotioveltasi, kun liikut suoraan työkohteisiin.  
  • Tarjoamme lisäksi työsi tueksi: työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten.


Mikäli sinulta löytyy vähintään rakennus- tai LVIS alan perustutkinto, noin kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta ja kiinnostuit meistä, niin laita hakemus palkkatoiveen kera! 

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miijalta numerosta 

044 721 7057