(Poistunut julkaisusta)

Vahvavirtasuunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme Helsinkiin,
VAHVAVIRTASUUNNITTELIJAA

Kaipaatko urallesi uutta kipinää? Tule meille tulevaisuuden tekijäksi, vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme. Ryhmämme jäsenet työskentelevät infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijoina ja suunnittelijoina. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja.

Tule mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on soveltuva sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista sekä suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 23.11.2020 mennessä.