(Poistunut julkaisusta)

Vahvavirtasuunnittelija
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Kaipaatko urallesi uutta kipinää? 

Tule meille tulevaisuuden tekijäksi ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme Helsinkiin. Ryhmämme jäsenet työskentelevät infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijoina ja suunnittelijoina. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V  kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja.   

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista sekä suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme

Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa laaja-alaisena sähkösuunnittelun ammattilaisena vaihtuvissa projekteissa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Toimitilamme Pasilan Isolla Pajalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Avoimia paikkoja on useita, jotka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sähkötekninen koulutus

Lisäksi eduksesi on:

  • Ohjelmistojen hallinta (CAD)
  • Kokemus teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista
  • muu kielitaito

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Palkitsemisohjelma
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

Puhelin: 0405849319 Sähköposti: mikko.rislakki@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki