(Poistunut julkaisusta)

Vahvavirtasuunnittelija
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme vahvistusta  sähkötekniikkaryhmäämme Tampereelle tai Riihimäelle. Ryhmämme toimii infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijana ja suunnittelijana. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V  kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja.   

Odotamme, että sinulla on soveltuva diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa oleva.

Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista,  suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena sähkösuunnittelun ammattilaisena.

Toimitilamme Tampereen rautatieasemalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Avoimia paikkoja on useita, jotka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • CAD
  • Sähkötekniikka

Työsuhde-edut

  • Eazybreak

Puhelin: 0405849319 Sähköposti: mikko.rislakki@vr.fi Sijainti: Riihimäki, Tampere