(Poistunut julkaisusta)

Vahvavirtasuunnittelija, NRC Group Finland Oy, Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kaipaatko urallesi uutta kipinää? Tule meille tulevaisuuden tekijäksi ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme Helsinkiin tai Tampereelle. Ryhmämme jäsenet työskentelevät infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijoina ja suunnittelijoina. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista sekä suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Kielivaatimukset: suomen ja englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme

Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa laaja-alaisena sähkösuunnittelun ammattilaisena vaihtuvissa projekteissa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Toimitilamme Helsingissä sekä Tampereella ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Avoimia paikkoja on useita, jotka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsuhde-edut
- Työsuhdematkalippu
- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
- Palkitsemisohjelma
- Hyvät etätyömahdollisuudet

Aikataulu & hakeminen

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva henkilö on valittu. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan NRC Group Finlandin vakituiseksi työntekijäksi. Täytä hakemus Adeccon sivuilla www.adecco.fi tai lähetä hakemuksesi suoraan Adeccon HR-konsultti Juhani äikäkselle (juhani.aikas@adecco.fi). Muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Haku on auki 30.9.2019 asti.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.

NRC Group Finland Oy NRC Group on tehnyt sopimuksen Swecon kanssa suunnitteluliiketoimintansa myynnistä. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän, mutta toteutuessaan, suunnitteluliiketoiminta työntekijöineen siirtyy kokonaisuudessaan Swecolle 1.11.2019 alkaen. Lisätietoja kotisivuiltamme: www.nrcgroup.fi NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.