(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestaria / Avainpalvelutyöntekijää
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahteen Avainpalveluihin työntekijää HUS Kiinteistöt Oy:n Turvapalveluihin.

Vahtimestaria / Avainpalvelutyöntekijää

Tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, avainten luovutukset ja niiden kirjaus järjestelmiin sekä sähköisten avainten aktivointi. Sekä yleiset toimistotyöt ja pienimuotoiset vikojen ja lukkojen selvitystyöt Meilahden sairaala-alueella. Yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja kokemus avainpalvelutyöstä tai järjestelmistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin virka-aikaan.

Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyväksyttyä turvasuojaajakorttia tai päätöstä sen saamiseksi. (Turvasuojaajakortti haetaan työsuhteen alkaessa yhdessä työnantajan kanssa ja sen saamiseksi hakijalla tulee olla nuhteeton tausta. Turvasuojaajakortti on työsuhteen edellytys, lisätietoa kortista löytyy hakemalla: ”Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, turvasuojaaja”).

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 koordinaattori Eemeli Sairanen puh: 050 4394818. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 15.1.2021 mennessä.